В Україні оголосили переможців національного конкурсу учнівських відеосюжетів

В Україні оголосили переможців національного конкурсу учнівських відеосюжетів

Укрінформ
Нацпроєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики оголосив фінальний перелік переможців всеукраїнського конкурсу учнівських відеосюжетів «Репортер».

Про це МКІП повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вибрати 10 переможців було непросто, адже кожен з учасників створив по-своєму унікальний відеосюжет. Усі 50 фіналістів отримають цінні подарунки за свої старання від наших партнерів ПРООН в Україні», – зазначили у відомстві.

Серед робіт-переможців – відеосюжети «Єдиноріг з Осокорків», «Гамлет Зіньківський: «У сонця вчусь не вигорати», «Євроінтеграція починається з тебе» та «Як це – вижити попри все?». Із повним переліком можна ознайомитися на сайті проєкту «Фільтр».

Читайте також: МКІП і Національний демократичний інститут запускають проєкт із протидіїї дезінформації

Як повідомлялося, конкурс «Репортер» реалізується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та фінансування уряду Японії.

Читайте також: Оголосили лонглист учасників нацвідбору Євробачення-2024

За умовами конкурсу, необхідно було підготувати відеосюжет тривалістю до трьох хвилин на одну із наступних тем: «небанально про українську культуру», «як війна вплинула на спільноту мого міста чи села» та «моя євроінтеграція».

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-