Україна організує тренінги для рятувальників з Фінляндії - Клименко

Україна організує тренінги для рятувальників з Фінляндії - Клименко

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та його фінська колега Марі Рантанен домовилися про організацію тренінгів для рятувальників з Фінляндії.

Як передає Укрінформ, про це Клименко повідомив у Телеграмі.

«Домовилися про організацію тренінгів для рятувальників Фінляндії. Колеги вражені роботи українських надзвичайників під час повномасштабного вторгнення і бажають перейняти набутий практичний досвід», - поінформував очільник МВС України.

За його словами, нині пріоритетними завданнями є захист обʼєктів критичної інфраструктури та забезпечення безпеки населення в осінньо-зимовий період. "І в цьому напрямку теж можемо розраховувати на підтримку Фінляндії. За словами пані Рантанен, вже формуються нові пакети допомоги", - підкреслив Клименко. ,

Як зазначається, допомога Фінляндії найбільше сфокусована на посиленні спроможностей українських рятувальників. Лише на початку цього тижня Державна служба з надзвичайних ситуацій отримала від фінських колег дев’ять спеціалізованих автомобілів.

Читайте також: Клименко обговорив із представником Єврокомісії розмінування в Україні

Клименко також висловив вдячність уряду та народу Фінляндії за незмінну підтримку та за прихисток понад 64 тисяч українських громадян.

Як повідомляв Укрінформ, ДСНС отримала вісім транспортних засобів у межах міжнародної технічної допомоги від Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-