Смертельна стрілянина у Дніпрі: оголосили підозру жінці, яка чинила опір поліцейським

Смертельна стрілянина у Дніпрі: оголосили підозру жінці, яка чинила опір поліцейським

Укрінформ
У Дніпрі оголосили підозру 23-річній жінці, яка 29 серпня під час смертельного інциденту з патрульними чинила опір поліцейським.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передає Укрінформ.

"12 вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області вручили фігурантці повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та ін.)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна стрілянина у Дніпрі: суд відправив патрульного під цілодобовий домашній арешт

Також у поліції зазначили, що в рамках досудового розслідування тривають слідчі дії, судова медична експертиза та інші слідчі заходи для встановлення всіх обставин правопорушення, вчиненого щодо патрульних поліцейських. За результатами можлива додаткова кваліфікація.

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпрі 29 серпня двоє патрульних поліцейських зупинили автомобіль, у якому перебували, зокрема, двоє неповнолітніх. На вимогу вийти з машини водій і пасажири відповіли відмовою. Правоохоронці стали силою витягати потерпілих із автомобіля й застосували газовий балончик. Чоловік, який перебував в авто, влаштував бійку, серйозно травмувавши патрульну. Її напарник застосував табельну зброю, завдавши смертельних ран чоловікові.

Читайте також: У Дніпрі затримали патрульного, який застрелив чоловіка

Правоохоронця, стосовно якого розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу (ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 КК України), відправили під цілодобовий домашній арешт.

Також відкрито кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-