У Дніпрі затримали патрульного, який застрелив чоловіка

У Дніпрі затримали патрульного, який застрелив чоловіка

Укрінформ
У Дніпрі правоохоронці затримали поліцейського, який під час патрулювання застосував проти чоловіка табельну зброю та завдав йому смертельного поранення.

Про це Офіс генерального прокурора повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Встановлено, що 29 серпня в одному з районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили автомобіль, у якому перебували, зокрема, неповнолітні діти.

На вимогу вийти із авто водій і пасажири відповіли відмовою. Правоохоронці почали силою витягали потерпілих із автомобіля й використали газовий балончик.

Один із поліцейських застосував під час бійки табельну зброю та здійснив три постріли у спину чоловіку. Від отриманих вогнепальних поранень той помер на місці.

Причетний до перевищення службових повноважень правоохоронець затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри.

Читайте також: Вибух у криміналістичному центрі МВС під Києвом: ДБР почало розслідування

Слідство триває. З’ясовуються всі обставини справи.

Як повідомляв Укрінформ, за фактом застосування правоохоронцем у Дніпрі табельної зброї, що призвело до загибелі людини, ДБР відкрило кримінальне провадження.

Досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 (умисне вбивство; перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Фото: Дніпропетровська облпрокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-