Президент доручив Клименку максимально підготувати ДСНС до зими

Президент доручив Клименку максимально підготувати ДСНС до зими

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час чергового засідання Ставки Верховного головнокомандувача доручив міністру внутрішніх справ Ігорю Клименку максимально підготувати Державну службу України з надзвичайних ситуацій до зими.

Як передає Укрінформ, про це повідомив глава держави у відеозверненні.

"Міністру внутрішніх справ доручено по максимуму підготувати сектор ДСНС – не лише те, що стосується безпосередньої роботи Служби з надзвичайних ситуацій, а й чіткого інформування людей про те, як буде забезпечений захист", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що українська влада чітко усвідомлює те, що російське зло теж готується до зими і готується нести страждання.

Читайте також: Україна отримає зенітні танки Gepard для захисту енергетичних об'єктів - Зеленський

"І кожен зараз у державному секторі та в місцевій владі повинен зробити все можливе, а коли потрібно, то й неможливе, щоб Україні вдалося вистояти зимою та зберегти повну функціональність. ППО, підготовка енергетики, соціальної системи, відповідні пакети підтримки від партнерів – усі посадові особи та командувачі мають чіткі завдання", - наголосив Президент.

За його словами, керівники обласних адміністрацій звітуватимуть щоденно про підготовку до зими кожного дня увечері і перед урядом, і перед Офісом Президента.

Читайте також: Захист енергетики та портів від ударів РФ: Зеленський провів Ставку

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що деякі енергетичні та стратегічні об’єкти повинні повернутися під контроль держави, щоб не було інших ризиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-