Наєв передав понад 1500 українських книжок дитячим лікарням у п'ятьох містах

Наєв передав понад 1500 українських книжок дитячим лікарням у п'ятьох містах

Відео
Укрінформ
Командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв передав понад 1500 книжок українською мовою для дітей, які лікуються у обласних дитячих лікарнях Сум, Києва, Чернігова, Харкова та Запоріжжя.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

Напередодні навчального року в межах цивільно-військового співробітництва передав понад 1500 книжок українською мовою для дітей, що лікуються у обласних дитячих лікарнях Сум, Києва, Чернігова, Харкова та Запоріжжя, зазначив генерал-лейтенант.

«Важливо, щоби діти читали книжки і читали саме українською. Наші діти мають бути свідомими, освіченими та культурними українцями. І відповідальнітсть за це лежить саме на нас – дорослих», - наголосив командувач.

Крім того, додав він, до однієї з лікарень Сумської області передав речі першочергової необхідності, які допоможуть лікарям дбати про успішне лікування та скоріше одужання пацієнтів.

Читайте також: Українські захисники у липні отримали понад три тисячі книжок

Як підкреслив Наєв, важливий вантаж медичного призначення надійшов від партнерів із Сполучених Штатів Америки в межах діючого меморандуму про співпрацю, укладеного між командуванням Об’єднаних сил ЗСУкраїни і благодіфйною організацією «БФ «Захистити майбутнє».

Як повідомляв Укрінформ, в липні Наєв передав від іноземних партнерів медикам Запоріжжя понад 47 тисяч комплектів захисного медичного одягу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-