Нацрада і МОН співпрацюватимуть в галузі медіаосвіти - Герасим'юк

Нацрада і МОН співпрацюватимуть в галузі медіаосвіти - Герасим'юк

Ексклюзив
Укрінформ
Український медіарегулятор планує підписати з Міністерством освіти і науки меморандум про співпрацю у галузі медіаграмотності.

Про це поінформувала голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк в інтерв'ю Укрінформу.

«Національна рада співпрацюватиме з Міністерством освіти і науки. Передусім ми плануємо провести установчі зустрічі, обговорити порядок взаємодії, зокрема, у питаннях медіаграмотності. Також у планах – підписати меморандум про співпрацю», - сказала вона.

Читайте також: Ольга Герасим'юк, голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

Водночас Герасим'юк повідомила, що у Нацраді розробляють проєкт, спрямований на визначення та підвищення рівня медіаграмотності серед співробітників регулятора.

«Цей проєкт також дасть практичні знання та певний алгоритм наших подальших дій, тому що раніше в нас такого досвіду не було», - зауважила голова Нацради.

Читайте також: Нацрада з питань телебачення та радіомовлення відновлює представництво в Криму

Як повідомляв Укрінформ, в Україні планують запустити проєкт з медіаграмотності «Антидот», що об'єднає представників ЗСУ, бізнесу та медіаекспертів для протидії російській дезінформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-