Поліція Київщини передала СБУ справу щодо зникнення журналіста Хилюка

Поліція Київщини передала СБУ справу щодо зникнення журналіста Хилюка

Ексклюзив
Укрінформ
Поліція Київської області передала кримінальне провадження щодо безвісного зникнення торік журналіста агентства "УНІАН" Дмитра Хилюка до Головного управління Служби безпеки України в місті Києві та Київській області.

Про це йдеться у відповіді слідчого управління Головного управління Нацполіції в Київській області на інформаційний запит Укрінформу.

“Матеріали кримінального провадження за фактом безвісного зникнення Дмитра Хилюка для подальшого здійснення досудового розслідування 13.04.2022 передано до слідчого управління ГУ СБУ в м. Києві та Київській області”, - сказано у відповіді.

Читайте також: Лубінець особисто тримає на контролі питання визволення з полону РФ журналіста Хилюка

Як повідомлялося, російські загарбники викрали Дмитра Хилюка 3 березня 2022 року в його рідному селі Козаровичі Київської області. Понад рік він незаконно утримується у російській в'язниці.

Національна спілка журналістів України вимагає від РФ звільнити Хилюка.

Читайте також: Медіахолдинг «1+1» закликає світ допомогти звільнити журналіста Дмитра Хилюка з російського полону

17 травня Медіагрупа “1+1 media” звернулася до міжнародної професійної спільноти та правозахисних комʼюніті з проханням посприяти визволенню з російського полону журналіста УНІАН Дмитра Хилюка.

Уповноважений Верховної Ради із прав людини Дмитро Лубінець заявив, що тримає на контролі питання щодо визволення з полону Хилюка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-