Для українців у Гданську запрацював віртуальний адміністратор ЦНАПу

Для українців у Гданську запрацював віртуальний адміністратор ЦНАПу

Відео
Укрінформ
Українці, які були змушені покинути рідний дім через війну і проживають в Гданську, можуть отримати послуги ЦНАП через віртуального адміністратора.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Починає працювати віртуальний адміністратор ЦНАПу міста Львова у Гданську. Тому, якщо ви маєте потребу відновити втрачені документи, вирішити майнові питання на території України або замовити різноманітні довідки, ви маєте таку можливість», – зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Замовити послуги можна дистанційно щосереди з 14:00 до 18:00 та щочетверга з 11:00 до 15:00 (за польським часом). Попередня реєстрація за номером телефону в Польщі: 500 218 337. Домовлена зустріч відбуватиметься за адресою: ul. Karmelicka 1, Gdańsk 80-851.

Зазначено, що впродовж дня віртуальний адміністратор може прийняти до 25 людей.

Читайте також: Столичні ЦНАПи відновлюють запис у застосунку «Київ Цифровий»

Послуга для українців стала можливою після робочої поїздки представників департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради до Гданська минулого тижня. Тут було підписано меморандум між Fundacja Gdanska і департаментом адміністративних послуг ЛМР щодо реалізації проєкту «Віртуальний адміністратор ЦНАП» для українців.

Як повідомлялося, ЦНАПи пропонують 459 адміністративних послуг для українців. Серед них – оформлення паспортів, реєстрація місця проживання, реєстрація транспортних засобів та багато іншого.

Фото: city-adm.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-