На потреби «Гвардії наступу» передали вилучені автомобілі, зброю і боєприпаси

На потреби «Гвардії наступу» передали вилучені автомобілі, зброю і боєприпаси

Фото
Укрінформ
Київські прокурори передали на потреби «Гвардії наступу» вилучені автомобілі, зброю та боєприпаси.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За клопотанням прокурора Голосіївської окружної прокуратури Києва суд прийняв рішення про передачу вилученої зброї на користь поліції для виконання бойових завдань на фронті.

Читайте також: Поліція Київщини призначила до «Гвардії наступу» вже 208 осіб – Нєбитов

Для потреб штурмових бригад Міністерства внутрішніх справ «Гвардія наступу» прокурори передали чотири автомобілі, зенітну установку, більше сотні мінометних мін, десятки ящиків з підривачами, балістичний порох, велику кількість набоїв різного калібру, гранати, гранатометні постріли та постріли РПГ, тротил, дрони, планшети та ще понад 70 найменувань різної зброї і боєприпасів.

«Вся передана зброя була виявлена та вилучена прокурорами в межах розслідування кримінального провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ст. 263 Кримінального кодексу України)», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Укрпошта запустила в обіг марку «Гвардія наступу»

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство внутрішніх справ України 2 лютого розпочало формування восьми штурмових бригад «Гвардія наступу». Основою підрозділів є чинні поліцейські, прикордонники та бійці Національної гвардії. Наприкінці березня бригади були сформовані, однак тривав набір у резервні підрозділи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-