Поліція Київщини призначила до «Гвардії наступу» вже 208 осіб – Нєбитов

Поліція Київщини призначила до «Гвардії наступу» вже 208 осіб – Нєбитов

Укрінформ
Поліція Київської області вже призначила до штурмових бригад “Гвардії наступу” 208 осіб.

Про це начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов повідомив у інтерв'ю Укрінформу.

“Поліція Київщини вже призначила до “Гвардії наступу” 208 осіб. Охочих набагато більше, але ми маємо квоту тих, кого можемо туди призначити. Станом на сьогодні, 135 людей із цих 208 – це чинні поліцейські. Серед цих правоохоронців десять жінок: шість – атестовані працівниці поліції, чотири – прийшли з цивільних професій”, – сказав Нєбитов.

Він розповів, що призначені до штурмових бригад упродовж двох тижнів проходять першочергову підготовку, під час якої отримують навички володіння зброєю, домедичної допомоги, первинних тактичних дій в умовах бою.

Після першочергової підготовки, за словами Нєбитова, їх переводять до відповідних місць для проходження бойового злагодження. Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області уточнив, що на цьому етапі відбувається відпрацювання більш тактичних завдань з урахуванням тих здібностей кожної людини, які були виявлені раніше.

Читайте також: «Гвардія наступу» надійде під командування Сил оборони, щойно отримає бойове завдання - глава МВС

“Ми впевнені, що підготуємо дуже фахових бійців “Гвардії наступу”, які дадуть змогу звільнити наші території”, – резюмував Нєбитов.

Як повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ України 2 лютого розпочало формування восьми штурмових бригад “Гвардія наступу”. Основою підрозділів є чинні поліцейські, прикордонники та бійці Національної гвардії. Наприкінці березня бригади були сформовані, однак тривав набір у резервні підрозділи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-