Кабмін виділив майже 3,5 мільйона на обладнання для Мультимедійної платформи іномовлення

Кабмін виділив майже 3,5 мільйона на обладнання для Мультимедійної платформи іномовлення

Укрінформ
Кабінет Міністрів у межах бюджету, закладеного на МКІП, виділив 3 млн 385 тис. гривень на придбання обладнання і предметів довгострокового користування для Мультимедійної платформи іномовлення України.

Як передає Укрінформ, про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі.

"Здійснено в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству культури та інформаційної політики на 2023 рік у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків за програмою "Виробництво та трансляція телерадіопрограм для державних потреб, збирання, обробка та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, фінансова підтримка системи державного іномовлення України", - написав він.

Відео: телеграм-канал Премʼєр-міністра України Дениса Шмигаля

За словами Мельничука, перерозподіл відбувся завдяки зменшенню обсягу видатків споживання на суму 3 млн 385 тис. гривень та водночас встановлення на цю суму видатків розвитку, які спрямують на придбання обладнання та предметів довгострокового користування для державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України».

Читайте також: Бюджетні ₴1,9 мільярда на іномовлення спрямують на підтримку контенту в Україні — Ткаченко

Посадовець зазначив, що кошти переспрямовують з метою забезпечити повноцінне виконання функцій та завдань державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України".

Як повідомлялося, у березні 2022 року запустили телеканал державного іномовлення України «FREEДОМ», розрахований на створення інформаційного продукту для російськомовної аудиторії у воєнний період.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-