Збитки на ₴128 мільйонів: суд відхилив апеляцію ексголови комітету Верховної Ради

Збитки на ₴128 мільйонів: суд відхилив апеляцію ексголови комітету Верховної Ради

Укрінформ
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила незмінним запобіжний захід, призначений колишньому голові комітету ВР VIII скликання у справі про заподіяння банківській установі збитків 128 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила в Телеграмі.

"1 травня 2023 року Апеляційна палата ВАКС підтримала позицію прокурора САП та відмовила у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту на рішення ВАКС від 19.04.2023, яким продовжено дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою голові комітету Верховної Ради VIII скликання, підозрюваному у протиправному заволодінні у складі організованої групи правом вимоги банківської установи на 128 млн грн", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: ВАКС обрав запобіжний захід ще одному учаснику розтрати ₴485 мільйонів арештованого майна

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2022 року Національне антикорупційне бюро оголосило колишньому народному депутату та ще сімом особам підозру в заволодінні правами вимоги за кредитами, що завдало приватному банку багатомільйонних збитків.

У січні поточного року суд обрав ексголові комітету ВР запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 40 млн грн застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-