Заступницею директора НАБУ стала екскерівниця Центру протидії дезінформації Поліна Лисенко

Заступницею директора НАБУ стала екскерівниця Центру протидії дезінформації Поліна Лисенко

Укрінформ
Заступницею директора Національного антикорупційного бюро України призначили колишню керівницю Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони Поліну Лисенко.

Як передає Укрінформ, про це НАБУ повідомляє у Фейсбуці.

“Національне бюро має нового заступника директора. Посилювати позиції інституції у комунікації з суспільством, зміцнювати взаємодію з громадськими організаціями та міжнародними партнерами відсьогодні буде Поліна Лисенко. Відповідний наказ про призначення заступниці підписав директор НАБУ Семен Кривонос”, — ідеться в повідомленні.

Читайте також: ЦПД: роспроп поширює фейкову обкладинку британської газети The New European, де зображений Зеленський

Лисенко працювала в команді Національного бюро у 2015-2019 роках. Після цього очолювала Департамент міжнародно-правового співробітництва та повернення активів Офісу генерального прокурора (2019-2020), керувала проєктом з розбудови судової гілки влади та міжнародної співпраці Офісу простих рішень та результатів, очолювала Департамент інформаційної політики та зв’язків з громадськістю акціонерного товариства “Укрзалізниця” (2020-2021) та керувала Центром протидії дезінформації при РНБО (2021-2023), зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня Президент Володимир Зеленський звільнив Поліну Лисенко з посади керівника Центру протидії дезінформації.

Фото: НАБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-