Зеленський перевірив готовність прикордонних підрозділів на Сумщині

Зеленський перевірив готовність прикордонних підрозділів на Сумщині

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський перевірив виконання завдань підрозділами Державної прикордонної служби на державному кордоні з російською федерацією у межах Сумської області.

Глава держави безпосередньо ознайомився з організацією несення служби прикордонниками та здійснення ними контролю на блокпостах, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ОП.

Зеленський також заслухав доповідь щодо порядку оборони та захисту кордону України в межах ділянки відповідальності Сумського прикордонного загону.

Як проінформували в ОП, було зазначено, що росія активізувала обстріли українського прикордоння зі своєї території, найбільше останнім часом потерпає Білопільська територіальна громада.

Зазначається, що прикордонники поінформували Президента про комплекс заходів, яких вживають у тісній взаємодії з іншими складовими сил оборони України на цьому напрямку, щоб мати всі можливості протидіяти ворогу.

Зеленський перевірив готовність прикордонних підрозділів на Сумщині / Фото: ОПУ

Своєю чергою Зеленський відзначив ефективність дій ДПСУ, спрямованих на прикриття державного кордону в Сумській області.

Читайте також: Президент відвідав Тростянець на Сумщині

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у вівторок перебуває з робочою поїздкою на Сумщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-