У Львові чоловіка засудили до 8 років ув’язнення за розбещення дівчинки у шкільній вбиральні

У Львові чоловіка засудили до 8 років ув’язнення за розбещення дівчинки у шкільній вбиральні

Укрінформ
Сихівський районний суд Львова засудив до восьми років позбавлення волі 50-річного чоловіка, який намагався вчинити розпусні дії стосовно другокласниці у вбиральні львівської школи.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у пресслужбі суду.

«Засідання суду відбулося 24 березня та проходило в закритому режимі, оскільки задіяні інтереси малолітньої особи. Оскільки обвинувачуваний був раніше судимим за розбещення неповнолітніх, суд обрав найвищу міру покарання по цій статті - позбавлення волі на строк вісім років», - зазначили у пресслужбі.

Вирок ще не набрав законної сили та може бути оскаржений, додали в суді.

Читайте також: Зґвалтування на Закарпатті: ОВА доручила, щоб жертва та нападники не ходили в школу одночасно

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2021 року львівські правоохоронці затримали чоловіка, який у вбиральні школи намагався вчинити розпусні дії стосовно 7-річної дівчинки, переодягнувшись у верхній жіночий одяг та назвавшись лікарем. Зловмиснику оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.156 ККУ (розбещення неповнолітніх).

Як встановили правоохоронці, затриманий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за вчинення злочинів відносно неповнолітніх, а на той час переховувався від слідства та перебував у розшуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-