До Києва приїхав військовий експерт Джон Спенсер

До Києва приїхав військовий експерт Джон Спенсер

Укрінформ
Сьогодні відбувся візит до Києва відомого американського військового експерта Джона Спенсера.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у Твіттері радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко та сам Джон Спенсер.

"Доброго ранку з прекрасного Києва! Слава Україні", - написав у своєму повідомленні Джон Спенсер.

Антон Геращенко зазначив, що йому було приємно познайомитися з Джоном Спенсером особисто сьогодні вранці.

"Ми обговорювали битву за Київ 2022 року. Як експерт з сучасної війни, Джон вивчає військовий досвід України у цій війні – як, опинившись у невигідному становищі, нам вдається перемагати дуже сильного ворога", - йдеться у дописі Геращенка.

Джон Спенсер - військовий спеціаліст, ветеран війни в Іраку та майор Збройних сил США у відставці, визнаний експерт світового класу з питань збройного повстанського опору та ведення бойових дій в умовах міста, автор "Мініпосібника з оборони міст у сучасних умовах".

Читайте також: Фон дер Ляєн і Макрон відвідають Китай - говоритимуть про Україну

Понад 25 років служив у армії США, має великий досвід роботи в Групі стратегічних досліджень американського оборонного відомства, працював у відомій на весь світ елітній військовій академії США Вест-Пойнті та Пентагоні, зокрема під час війни в Іраку, викладав та досліджував військову справу у Військовій академії Сполучених Штатів.

Зараз керує кафедрою досліджень ведення війни у містах в Інституті сучасної війни (ISW), дослідницькій інституції, створеній на базі Військової академії CША.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-