На півдні ЗСУ знищили спостережний пункт й інженерну техніку росіян

На півдні ЗСУ знищили спостережний пункт й інженерну техніку росіян

Укрінформ
На півдні Сили оборони України знищили спостережний пункт й інженерну техніку російських загарбників, восьмеро військових рф ліквідовані.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування "Південь" повідомило у Фейсбуці.

"Нашою авіацією нанесено три удари по зосередженню сил та засобів противника на лівому березі Дніпра. Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано комплекс вогневих завдань. За підтвердженими даними знищено ворожий спостережний пункт та інженерну техніку, демілітаризовано восьмеро рашистів", — ідеться в повідомленні.

Результати завданих по ворогу ударів дорозвідуються.

Читайте також: Прикордонники за три доби збили вісім російських безпілотників

Обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня залишається стабільно складною, але контрольованою. Різкі зміни у стані, складі та положенні російських військ, за даними командування, відсутні. Загарбники продовжують оборонні дії та маневри в пошуках укриттів від ураження українськими авіацією й артилерією.

Водночас російська армія продовжує завдавати ударів по визволених територіях правобережжя. За минулу добу ворог здійснив близько 50 обстрілів із наземної зброї та з використанням винищувача Су-35 поцілив двома керованими авіаційними бомбами по об’єкту критичної інфраструктури в Бериславському районі Херсонської області.

Основними об’єктами ураження під час ворожих обстрілів залишалися житлові будинки в Херсоні та в прибережних сільських громадах. Поранення різного ступеню важкості дістали восьмеро мирних жителів.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 170 550 російських загарбників

В ОК "Південь" наголошують, що загроза здійснення росіянами ракетних ударів залишається на високому рівні. Мінна обстановка як на суходолі визволених територій, так і в прибережній акваторії Чорного моря також надзвичайно загрозлива.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області здетонувала морська міна. Унаслідок вибуху пошкоджень зазнав дачний будинок на узбережжі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-