У Києві вшанують пам'ять дітей, які загинули через війну

У Києві вшанують пам'ять дітей, які загинули через війну

Укрінформ
Церемонія вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок агресії рф, відбудеться 26 березня у Музеї війни у межах освітньої Магістральної (не) конференції EdCamp Kyiv.

Про це інформує пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Головним спікером EdCamp-2023 став Ладо Апхазава – фіналіст десятки найкращих учителів світу міжнародного конкурсу Global Teacher Award – 2019. Сільський учитель із Гурії (Грузія) від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України розпочав благодійну акцію на підтримку українських біженців, школярів та вчителів. За його ініціативою педагоги з 39 країн зібрали 700 тисяч доларів, які згодом передали польській організації, що допомагає евакуйованим дітям з України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Двох українських дітей вдалося повернути з тимчасово окупованої території - Лубінець

Також у МКІП зазначають, що Апхазава привіз із собою понад 450 свічок, виготовлених грузинськими вчителями " із молитвами за душі померлих від війни дітей".

Захід відбудеться у Верхній Московській брамі.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві перед Національним академічним театром опери та балету України імені Тараса Шевченка провели мирну акцію «ДЕ ТИ» для вшанування пам'яті загиблих у маріупольському драматичному театрі.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-