Leroy Merlin йде з росії, однак магазини й далі працюватимуть

Leroy Merlin йде з росії, однак магазини й далі працюватимуть

Укрінформ
Французька група ADEO оголосила у п’ятницю про наміри передати контроль над усіма російськими магазинами будівельних товарів Leroy Merlin місцевому менеджменту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті компанії.

“Після більш ніж 18 років діяльності в росії передача контролю над Leroy Merlin місцевому менеджменту має зберегти робочі місця для 45 000 співробітників і гарантувати, що компанія продовжить надавати послуги населенню”, - йдеться у заяві ADEO.

У компанії повідомили, що рішення про вихід із російського ринку є результатом роботи, розпочатої кілька місяців тому згідно з міжнародними правилами.

Це сталося після призупинення усіх нових інвестицій ADEO в рф з початку повномасштабного вторгнення в Україну та поступової незалежності місцевих операцій, зазначили у компанії.

В ADEO додали, що остаточне ухвалення рішення щодо угоди відбудеться після її схвалення відповідними органами у росії.

Читайте також: Концерн Swarovski остаточно йде з росії

Як повідомляв Укрінформ, Leroy Merlin було внесено Національним агентством з питань запобігання корупції до списку міжнародних спонсорів війни разом із компаніями Procter&Gamble, OpenWay Group, Danieli, TMS Tankers Ltd., Minerva Marine Inc., Thenamaris Ships Management, Delta Tankers Ltd., Dynacom Tankers Management Ltd., ComNav Technology, Mondi Group/Mondi PLC, eKassir, Liberian International Ship & Corporate Registry та Bonduelle.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-