Зеленська запросила освітян на вебінари для обговорення реформи шкільного харчування

Зеленська запросила освітян на вебінари для обговорення реформи шкільного харчування

Укрінформ
Перша леді України Олена Зеленська запрошує освітян доєднатися до вебінарів, щоб продовжити обговорення реформи шкільного харчування.

Про це Зеленська написала у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"В рамках реформи шкільного харчування продовжується робота над впровадженням найкращих стандартів в освітніх закладах. Тож запрошую освітян приєднатися до низки важливих онлайн-заходів, де можна буде розібратися з усіма питаннями щодо НАССР (системи управління безпечністю харчування - ред.)", - написала перша леді.

Вона зазначила, що система управління безпекою продуктів харчування НАССР має відповіді на цілу низку питань, серед яких - як організувати процес харчування у школах та дитсадках так, щоб обладнання працювало правильно, а приміщення було придатним для приготування їжі.

Саме з цією метою, за словами Зеленської, заплановано проведення двох вебінарів на початку квітня для освітян.

Читайте також: Зеленська розповіла, як школярів забезпечують якісною їжею попри війну

Перший вебінар пройде 4 квітня, з 11.00 до 14.00, для керівників та засновників закладів освіти. Тут обговорюватимуть, як виконувати вимоги харчового законодавства, раціонально розподіляти час та кошти.

Реєстрація на вебінар: до 29 березня 2023 р. (до 18:00) за посиланням.

Другий вебінар буде організовано 5 квітня, з 11.00 до 14.00, для працівників закладів харчування, розташованих у школах та дитячих садках. Тут ітиметься про практичні аспекти для тих, хто власне й розроблятиме та впроваджуватиме систему НАССР.

Реєстрація: до 29 березня 2023 р. (до 18:00) - за посиланням.

Читайте також: На порталі «Знаїмо» з'явилось меню для школярів на дистанційному навчанні - Зеленська

Як повідомляв Укрінформ, реформа шкільного харчування була започаткована з ініціативи дружини Президента ще до повномасштабного російського нападу, з 1 січня 2022 року заклади загальної середньої освіти перейшли на оновлене шкільне меню, впровадження якого розпочалося з 1 вересня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-