Залужний: Загибель у авіатрощі в Броварах керівництва МВС – непоправна втрата для держави

Залужний: Загибель у авіатрощі в Броварах керівництва МВС – непоправна втрата для держави

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний завив, що загибель у авіатрощі в Броварах Київської області міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського та першого заступника Євгенія Єніна – непоправна втрата для всієї держави і особисто для нього.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі.

Залужний зазначив, що минуло 40 днів від дня трагічної загибелі Монастирського, першого заступника Єніна, їхніх колег з МВС, екіпажу гелікоптера ДСНС та людей поруч з місцем його падіння.

"У моїй пам’яті Денис і Женя залишаться назавжди. Ця світлина зроблена у перші дні відкритої війни з рф. Я відчував від них колосальну моральну підтримку і фахову допомогу. Це непоправна втрата для всієї держави і особисто для мене", - підкреслив Залужний.

Він зазначив, що поділяє біль і співчуває рідним загиблих у цій авіакатастрофі та внаслідок неї.

Як повідомляв Укрінформ, 18 січня тодішній міністр МВС Денис Монастирський загинув у Броварах в катастрофі гелікоптера ДСНС, на борту якого перебували ще дев'ятеро осіб, зокрема і його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович.

Читайте також: До розслідування авіакатастрофи у Броварах долучилася компанія-виробник Airbus

Після загибелі Монастирського Міністерство внутрішніх справ очолив Ігор Клименко, який до того був головою Національної поліції.

За словами Клименка, перші результати розслідування авіакатастрофи у Броварах очікуються за півтора місяця.

Фото: Телеграм Головнокомандувач ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-