Перші результати розслідування авіакатастрофи у Броварах очікуються за півтора місяця – Клименко

Перші результати розслідування авіакатастрофи у Броварах очікуються за півтора місяця – Клименко

Укрінформ
Перші результати розслідування авіакатастрофи у Броварах, в якій загинуло керівництво і співробітники Міністерства внутрішніх справ, можуть бути за місяць – півтора.

Про це в інтерв’ю, що транслювалося у загальнонаціональному телемарафоні, заявив новопризначений глава МВС Ігор Клименко, передає кореспондент Укрінформу.

«Процесуальне керівництво здійснює Офіс генпрокурора Як тільки будуть закінчені всі експертизи - і які ми проводили, і експертизи з нашими колегами з Франції з Airbus, як тільки будуть закінчені всі розслідування, - тоді буде спільна і загальна картина, яку прокурори і представники ДБР та СБУ, які також ведуть це розслідування, зможуть донести до широкого загалу і результати. Я думаю, що місяць – півтора, десь так», - зазначив він.

Читайте також: До розслідування авіакатастрофи у Броварах долучилася компанія-виробник Airbus

Як повідомлялося, 18 січня тодішній міністр МВС Денис Монастирський загинув у Броварах в катастрофі гелікоптера ДСНС, на борту якого перебували ще дев'ятеро осіб, зокрема і його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович.

Після загибелі Монастирського Міністерство внутрішніх справ очолив Ігор Клименко, який до того був головою Національної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-