Уряд унормував порядок забезпечення військовослужбовців житлом

Уряд унормував порядок забезпечення військовослужбовців житлом

Укрінформ
Кабінет Міністрів України унормував порядок забезпечення військовослужбовців житловими приміщеннями та надання грошової компенсації.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

“Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанов №1081 та 728 у яких зазначений порядок забезпечення військовослужбовців та їхніх сімей житловими приміщеннями та надання грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення відповідно до статті 12 Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”, - ідеться в повідомленні.

Так, у постанові КМУ уточнили категорії військовослужбовців звільнених із військової служби, які мають право на отримання житла або грошової компенсації.

Читайте також: У Львові вийшла фотокнига військовослужбовця ЗСУ про Маріуполь

У Міноборони зазначають, що зміни усувають неузгодженості в порядку забезпечення військовослужбовців та їхніх сімей житловими приміщеннями.

Неузгодженості усунуті й в порядку визначення розміру, й надання військовослужбовцям та членам їхніх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення.

Як повідомляв Укрінформ, у грудні Верховна Рада ухвалила закон, який передбачає можливість надання військовослужбовцям відпусток під час воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-