В Україні запускають онлайн-програму, яка допоможе знайти роботу ветеранам

В Україні запускають онлайн-програму, яка допоможе знайти роботу ветеранам

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів анонсувало безкоштовну тримісячну онлайн-програму щодо розвитку "м’яких навичок" для захисників і захисниць України. 

Про це повідомляє пресслужба відомства, передає Укрінформ.

"Клуб професійних перемовників Crowe Mikhailenko завдяки Програмі реінтеграції ветеранів IREX за підтримки Держдепартаменту США та інформаційної підтримки Мінветеранів запрошує ветеранів і ветеранок долучитися до навчально-підтримуючої програми здобуття комплексу знань, які допоможуть професійно зростати та успішно працевлаштуватися (Soft Skills)", - йдеться у повідомленні.

Відомство зазначає, що програма безкоштовна та проходитиме в онлайн-форматі. Вона триватиме три місяці: з січня по березень 2023 року.

Читайте також: Психологічна та спортивна: в Україні планують запустити групову реабілітацію військових

Згідно з інформацією на сайті програми, протягом цього терміну на учасників очікують чотири етапи. На першому відбудуться тести на мотивацію, професійну орієнтацію та психологічний стан. Надалі - семінари та воркшопи, що розкриють перспективи на ринку праці та принципи ефективної комунікації. Під час третього етапу учасники писатимуть мотиваційний лист та резюме. І насамкінець, усі учасники зможуть отримати до трьох консультацій з HR спеціалістом після завершення навчання.

Як повідомляв Укрінформ, членам родин захисників, які займаються підприємництвом, зареєстровані як ФОП або самозайнята особа, відшкодовуватимуть до 20 тис. грн на ведення власної справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-