Оголосили переможців Всеукраїнського проєкту «Мішечок»

Оголосили переможців Всеукраїнського проєкту «Мішечок»

Укрінформ
Всеукраїнський молодіжний рух Let`s do it Ukraine оголосив переможців проєкту «Мішечок», який передбачав пошиття школами та учнівською молоддю найбільшої кількості екомішечків.

Результати конкурсу оголосила лідерка Всеукраїнського молодіжного руху Let`s do it Ukraine Юлія Мархель під час пресконференції в Укрінформі.

"Перше місце займає школа, яка минулого року зайняла друге місце. І в цьому році вони сказали - ми точно підемо до перемоги. І коли вони дізналися, що додали ще п'ять днів, то просто вражали своєю кількістю. Вітаємо з першим місцем Кіровоградську область. І принтер для сублімаційного друку їде в Первозванівський ліцей Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області", - сказала Мархель.

Вона зазначила, що школа пошила 6266 екомішечків для користування в повсякденному житті.

Друге місце зайняв Шепетівський навчально-виховний комплекс №1 Хмельницької області, він пошив 1850 мішечків. Третє місце - Центр позашкільної освіти Волинської обласної ради, який пошив 1000 мішечків. Четверте місце посів Пирятинський ліцей № 4 Полтавської області, там пошили 996 мішечків.

За словами Мархель, екомішечки потім використовують по-різному, деякі продаватимуть їх на благодійних ярмарках, деякі роздали в школі, хтось відправив їх Збройним силам України.

У проєкті взяли участь 115 шкіл з 20 областей.

Також Мархель повідомила, що Всеукраїнський проєкт "Мішечок" продовжується для столичних шкіл до кінця року. Головний приз - майстер-клас з ведучим телеканалу "Київ", актором театру та кіно Славою Соломкою.

Наступний проєкт «Мішечок» стартуватиме 25 березня 2023 року.

Організатор проєкту – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки генерального партнера – компанії PepsiCo Україна.

Читайте також: На Львівщині розробляють проєкт удосконалення системи поводження з побутовими відходами – U-LEAD

Проєкт відбувається спільно з Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World» в рамках реалізації довгострокового всеукраїнського проєкту «Чисті пляжі разом!» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-