Фонд соцстраху напряму нарахував евакуйованим українцям 27 мільйонів допомоги

Фонд соцстраху напряму нарахував евакуйованим українцям 27 мільйонів допомоги

Укрінформ
Застрахованим особам, чиї роботодавці не мають можливості гарантувати виплату отриманих від Фонду соціального страхування коштів, напряму нараховано понад 27 млн грн.

Про це повідомляє ФССУ в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Для застрахованих осіб, чиї роботодавці залишились в окупації, не виходять на зв’язок або не мають можливості гарантувати виплату працівникам отриманих від ФССУ коштів, фахівцями ФССУ було напрацьовано механізм призначення виплат без залучення роботодавця. З початку війни ФССУ нарахував понад 27 млн грн лікарняних і декретних допомог напряму працівникам», - ідеться в повідомленні.

Зокрема, було нараховано 19,9 млн грн допомог по вагітності та пологах, 7,23 млн грн – допомоги по тимчасовій втраті працездатності, 0,1 млн грн – допомоги на поховання.

Наголошується, що найчастіше евакуйовані працівники зверталися за призначенням допомоги напряму до відділень ФССУ у Запорізькій і Дніпропетровській областях.

Читайте також: Фонд соцстраху спрямував потерпілим на виробництві та їхнім рідним майже ₴36 мільйонів

Як повідомлялося, українським працівникам, що постраждали на роботі через російську агресію, та їхнім родинам з початку повномасштабного вторгнення рф призначено 19,3 млн грн страхових виплат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-