Укрпошта випустить марку «Зброя Перемоги»

Укрпошта випустить марку «Зброя Перемоги»

Укрінформ
АТ «Укрпошта» скоро випустить марку «Зброя Перемоги».

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив у Телеграмі.

«Зовсім скоро вийде наша марка «Зброя Перемоги», а поки розповімо, як марки допомагають перемозі вже сьогодні», - заявив Смілянський.

Як він зазначив, поки українська армія навчається розбивати ворожі угрупування через VR-технології, свіжомобілізованим росіянам видають металеві шоломи зразка Другої світової та неробочі АК-74 з тієї ж епохи.

«Антиутопія під назвою «Сюрреалізм сьогодні». Але будь-яка техніка в руках недосвідченої людини – просто шматок металу. За гучними хімарсами, байрактарами, джавелінами чи мавіками, в першу чергу, стоять справжні професіонали, які вчаться у кращих. Гадаю це стане 2-ю, після сильного морального духу, причиною, чому ми переможемо», - заявив Смілянський.

Він зазначив, що зараз в Україні є декілька шкіл, які навчають операторів БПЛА.

«І насправді це одна з найзатребуваніших професій, яка підсилює наших військових на фронті. Тому завдяки Вашим донатам, які Ви даєте, коли купляєте марки, декілька місяців тому, ми, разом з фондом KSE, закупили необхідні навчальні комп'ютери та передали їх в центр підготовки операторів БПЛА «Крук». 3 місяці, як наші хлопці та дівчата успішно за ними навчаються, а тоді зможуть майстерно керувати бойовими пташками», - заявив Смілянський.

Читайте також: Укрпошта поновила роботу ще трьох відділень на деокупованій Донеччині

Він також подякував команді центру, Віктору Тарану та команді Укрпошти за можливість долучитись до крутої справи.

«Ну і щоб надалі бачити таке 3D- кіно (а потім відео приниження «другої армії світу»), як завжди, вдячні за Ваші донати. Будемо й надалі показувати Вам, куди вони пішли», - заявив гендиректор Укрпошти.

Читайте також: Укрпошта встановлює Starlink на базових точках - Смілянський

Як повідомляв Укрінформ, 4 листопада Укрпошта ввела в обіг марку «Кримський міст на біс!», як нагадування про вибух, який пошкодив споруду та частково обмежив шляхи постачання озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-