Укрпошта встановлює Starlink на базових точках - Смілянський

Укрпошта встановлює Starlink на базових точках - Смілянський

Укрінформ
Поштовий оператор «Укрпошта» не планує припиняти роботу в умовах, коли немає електрики або зв’язку, населення зможе отримати фактично усі послуги.

Про це заявив генеральний директор української компанії Ігор Смілянський під час брифінгу «Робота Укрпошти на деокупованих територіях та в умовах блекауту», організованого Медіацентром Україна – Укрінформ.

«Укрпошта не планує припиняти роботу в умовах, коли немає електрики або зв’язку. Ми розробили усі процедури, які дозволяють нам працювати. Наприклад, ми закуповуємо генератори, а також встановлюємо Starlink на базових точках. Завдяки цьому, зокрема, можемо надалі надавати базові послуги для населення», - зазначив він.

Смілянський уточнив, що Укрпошта може надавати такі послуги, як оплата комунальних платежів, видача пенсій та соціальних платежів, оформлення усіх типів відправлень, а також продаж товарів першої необхідності.

Читайте також: Укрпошта відновила роботу на деокупованих територіях у трьох областях

«Ми працюватимемо надалі. Якщо Укрпошта може надавати послуги на звільнених від загарбників територіях, компанія зможе зробити це й в інших регіонах України», - резюмував генеральний директор Укрпошти.

Як повідомлялось, АТ «Укрпошта» відновило роботу вже понад 48 відділень у Харківській, Донецькій та Херсонській областях. Послуги надаються для понад 100 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-