Шмигаль відзначив державними нагородами працівників ДСНС

Шмигаль відзначив державними нагородами працівників ДСНС

Фото
Укрінформ
Із нагоди Дня рятівника Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль відзначив державними нагородами працівників Державної служби надзвичайних ситуацій.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Сьогодні вони так само як і наші воїни перебувають на передовій боротьби з абсолютним злом у подобі російських терористів. Завжди серед перших приходять на допомогу. Дають світло надії навіть у темряві безвиході. Їхня праця — це щоденний ризик, випробування сил, тест на витривалість. Але вони з честю долають ці виклики, рятують життя людей, тварин, пшеничні поля й ліси, історичні пам'ятки й надбання нашої держави, повертають звичне життя в наші міста і села", - написав Шмигаль.

Він подякував рятівникам за їхню мужність і стійкість, а також за хоробрість і професіоналізм.

"Усім рятувальникам, що несуть службу в ці хвилини, у вихідні й святкові дні, у будь-яку пору року — бажаю завжди повертатися додому живими й здоровими", - додав Прем’єр.

Читайте також: Зеленський нагородив лауреатів всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року»

Своєю чергою у МВС уточнили, що за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання завдань в умовах, пов’язаних із ризиком для життя під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричинених збройною агресією рф, відзначені 48 рятувальників.

Загалом, за даними відомства, у лавах ДСНС України працює близько 75 тисяч співробітників.

«Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський нагадав, що у лавах ДСНС працює близько 75 тисяч співробітників. Поряд із ними цього року рятівниками стали і тисячі цивільних, які всіляко допомагають своїм рідним, близьким і зовсім незнайомим людям в біді», - уточнюється у повідомленні.

В Україні День рятівника щорічно відзначається 17 вересня. Раніше працівників ДСНС із професійним святом привітав президент України Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-