Ми – одна родина: Маасікас привітав українців із Днем Незалежності

Ми – одна родина: Маасікас привітав українців із Днем Незалежності

Відео
Укрінформ
Голова Представництва ЄС в Україні Матті Маасікас запевнив у продовженні Євросоюзом підтримки України в її боротьбі з російською агресією як під час відбудови, так і на шляху до ЄС, заявивши, що "ми - одна родина".

Про це дипломат сказав у відеопривітанні українською мовою до Дня Незалежності України, передає Укрінформ.

Посол ЄС зауважив, що 31-ий День Незалежності України не схожий на жоден інший, оскільки, як і щодня тепер, це також і день скорботи за загиблими, за тими, хто постраждав і став жертвою російських звірств, утратив своїх близьких та домівку.

Він також відзначив, що це перший День Незалежності, коли Україна стала країною-кандидатом на членство у Євросоюзі, і нагадав, що ЄС підтримує Українську державу, її громадян і українських захисників, надаючи мільярди євро на потреби Збройних сил України.

Читайте також: Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня Незалежності

«Євросоюз продовжить підтримувати Україну в її боротьбі з російською агресією як під час відбудови, так і на вашому шляху до Європейського Союзу, бо ми - одна родина. Ми поділяємо ті самі цінності і хочемо жити в демократії та процвітанні, а не в темряві тоталітаризму. Разом ми - Європа. Слава Україні!» - сказав Маасікас.

Як повідомлялося, сьогодні Україна відзначає 31-шу річницю Незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-