СБУ закликає українців з особливою увагою поставитися до власної безпеки у святкові дні

СБУ закликає українців з особливою увагою поставитися до власної безпеки у святкові дні

Укрінформ
Служба безпеки України закликає українців бути пильними і дотримуватися безпекових рекомендацій.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

«Під час важливих для українців свят - Дня Державного прапора і Дня Незалежності - кожен із нас повинен з особливою увагою поставитися до громадської та власної безпеки. Адже за шість місяців повноцінної війни ворог продемонстрував свою цинічну політику щодо мирного населення. Майже щодня з боку рф відбуваються запуски ракет, удари по цивільній і житловій інфраструктурі, що спричиняють загибель людей, руйнування та пожежі. Від них потерпають міста і села в будь-якому куточку України», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський обіцяє потужну відповідь у разі збільшення росією кількості обстрілів 23-24 серпня

Як зауважили у СБУ, ворога особливо зачіпає незламність українських захисників та патріотизм. Тож, зважаючи на дії країни-терориста та її тяжіння до символізму, провокацій можна очікувати і в найближчі святкові дні.

СБУ закликає українців дотримуватися комендантської години, встановленої для вашого регіону; не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і перебувати в укриттях; обмежити відвідування масових заходів у публічних і громадських місцях; повідомляти правоохоронні органи про підозрілі предмети та осіб, які перебувають у неналежних місцях.

Читайте також: Найближчими днями рф планує удари по інфраструктурних об’єктах України - Reuters

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський заявив, що цього тижня, коли Україна відзначатиме День Незалежності, росія може вдатися до особливої жорстокості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-