Зеленська радить батькам перед навчальним роком проконтролювати безпекові умови у школах

Зеленська радить батькам перед навчальним роком проконтролювати безпекові умови у школах

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська радить батькам перед початком нового навчального року проконтролювати безпекові умови у школах.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська написала у Фейсбуці.

"Коли в Конгресі США я просила засоби ППО, робила це насамперед для того, щоб українські діти могли безпечно піти до школи у новому навчальному році – без щохвилинної загрози від російських ракет. Але маємо усвідомити: навіть за наявності найкращих систем ППО бомбосховище – віднині мастхев для кожного українського дитсадка, школи, інституту. Так само, як це вже багато років є в Ізраїлі, де кожен учень знає, куди бігти у разі повітряної тривоги", - зазначила Зеленська.

За її словами, 1 вересня у наших школах – не в усіх, лише в максимально безпечних – почнеться очне навчання.

Сьогодні дружина Президента побувала в одному з львівських ліцеїв. Тут готуються приймати учнів і обладнали бомбосховище, у якому можна проводити уроки.

"Тож, шановні батьки, якщо у вашій школі планують очне навчання – обов’язково відвідайте її особисто й оцініть безпекові умови. Пройдіть шляхом, яким у разі тривоги рухатимуться ваші діти. Перевірте все", - порадила Зеленська.

Читайте також: Зеленська відвідала Львівський палац мистецтв, де діють пункти допомоги українцям

Вона наголосила, що українські діти не залишаться без освіти, і навчальний процес триватиме.

"Але відтепер маємо поєднувати його з максимальною безпекою. І подбати про неї повинні ми, дорослі", - додала Зеленська.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Зеленська поінформувала, що на лікування за кордон вирушили ще семеро маленьких українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-