Зеленська відвідала Львівський палац мистецтв, де діють пункти допомоги українцям

Зеленська відвідала Львівський палац мистецтв, де діють пункти допомоги українцям

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська відвідала культурно-мистецький центр «Львівський палац мистецтв», де відкриті три важливі пункти допомоги постраждалим від війни українцям.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська повідомила у Фейсбуці.

«Тут можна поговорити з психологом чи юристом, отримати консультацію соціального працівника. Можна привести на розмову з фахівцем дитину або просто залишити її на цікаві заняття з вихователями», - написала Зеленська.

За її словами, у Львівському палаці мистецтв відкрито три важливі пункти допомоги: Офіс підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей, Центр допомоги врятованим і «СпівДія хаб». У центрах їх зустрінуть соціальні працівники, психологи та юристи, які безоплатно надають конфіденційну психологічну допомогу та правові консультації. Відвідувачі також можуть отримати інформацію щодо медичних послуг, гуманітарної допомоги, житла та соціальних виплат.

«Російська агресія вигнала з дому понад 7 мільйонів українців. І дуже важливо, щоб на новому місті було куди піти з питаннями та потребами», - зауважила Зеленська.

Вона додала, що у Центрі допомоги врятованим є окремий фахівець для роботи з випадками насильства.

Читайте також: На лікування за кордон вирушили ще семеро маленьких українців – Зеленська

«З ним можна поговорити про найболючіше – від пережитого на окупованих територіях до домашнього насильства, яке нікуди не поділося у воєнні часи й так само вимагає термінової допомоги та уваги», - зазначила Зеленська.

На думку, дружини Президента, такі центри потрібні в кожному українському мегаполісі.

Як повідомляв Укрінформ, Олена Зеленська в інтерв’ю телеканалу CNA заявила, що на її думку, у разі звички чи втоми від війни в Україні світ наражатиме себе на небезпеку, оскільки інтереси великих держав – неосяжні.

Фото: Олена Зеленська/Fb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-