В Україні запускають проєкт, що допоможе жінкам знайти роботу під час війни

В Україні запускають проєкт, що допоможе жінкам знайти роботу під час війни

Укрінформ
Розпочинається проєкт Women For The Future, покликаний допомогти українкам, які втратили роботу і/або дохід внаслідок війни, знайти нові можливості для працевлаштування і професійного розвитку.

Як передає Укрінформ, про це дружина Президента Олена Зеленська поінформувала у Телеграмі.

“11 серпня починається безкоштовний курс з 8 онлайн-лекцій. Учасниць навчатимуть адаптуватися до стресу, шукати мотивацію в умовах війни та здатність повернутися до життя після травматичного досвіду”, - зауважила Зеленська.

За її словами, "далі планують освітні сесії щодо стратегій вибору і пошуку роботи, кар’єрні консультації".

Читайте також: Зеленська опублікувала поради батькам, як допомогти дітям не боятися сирен

Проєкт Women For The Future реалізовується Happy Monday (громадська організація “Професіонали майбутнього”) за підтримки проєкту ООН Жінки “Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні”, що фінансується урядом Швеції, та у співпраці з Офісом віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Реєстрація на проєкт доступна за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, 8 серпня Зеленська в інтерв’ю японській телерадіокомпанії NHK наголосила, що Україна має стати найкомфортнішим місцем у світі для своїх людей, зокрема завдяки проєктам за напрямами безбар’єрності, які втілюватимуть під час відбудови країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-