Японський телеканал ТВS готує матеріал про українських медійників

Японський телеканал ТВS готує матеріал про українських медійників

Укрінформ
Знімальна група Tokyo Broadcasting System з 1 по 8 серпня перебуває в Україні для підготовки передачі про працівників українських ЗМІ.

Про це повідомляє пресслужба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, передає Укрінформ.

"ТВS готує спеціальну аналітичну програму про інформаційні виклики воєнного часу. У ній вони планують розбирати помилки, яких припускаються медіа, висвітлюючи війни і конфлікти", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представники ТВS відвідали «Суспільне», а також спостерігали за роботою над ефірами загальнонаціонального марафону «Єдині новини».

Водночас, як інформує Нацрада, японські журналісти познайомилися із чернігівськими колегами, зокрема, кореспондентом "Суспільного" Олександром Котенком й оператором телеканалу «Новий Чернігів» Андрієм Кузьменком, які розповіли про свою роботу під час блокади Чернігова військами рф.

Читайте також: Мер Хіросими згадав про Україну в традиційній Мирній декларації

Як відомо, свій матеріал ТВS планує підготувати до ефіру до Дня пам’яті жертв війни в Японії, який відзначають 15 серпня. На переконання представників телеканалу, відсутність в Японії свободи слова під час Другої світової війни призвела до великої кількості жертв.

Фото: Нацрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-