Українські радіологи бойкотували російських спікерів на форумі у Відні

Українські радіологи бойкотували російських спікерів на форумі у Відні

Відео
Укрінформ
Делегація Національного інституту раку України бойкотувала виступ російської спікерки на Європейському радіологічному конгресі (ECR), який проходив у Відні.

Відео опубліковано у четвер на сторінці медзакладу у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Саме сьогодні (14 липня - ред.), в день, коли відбувся страшний ворожий удар по Вінниці, наші українські радіологи брали участь в Європейському радіологічному конгресі (ECR) у місті Відень. Ще до початку форуму ми були розлючені тим, що російських спікерів взагалі допустили до активної участі в ньому! Після удару по Вінниці делегація Національного інституту вийшла бойкотувати виступ спікерки країни-терориста, бо так не можна", - йдеться у дописі.

Українські радіологи закликали колег у всьому світі не мовчати: "Кожного дня росія намагається знищити наш народ. Ми повинні зупинити вбивства. Ми повинні позбавити їх права на голос!"

Читайте також: Берлін засудив російську атаку на Вінницю

Як повідомляв Укрінформ, 14 липня війська рф завдали по центру Вінниці удару трьома ракетами "Калібр". Унаслідок обстрілу загинули 23 особи, у тому числі троє дітей, 80 осіб, зокрема 3 дитини, госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Місцезнаходження ще 11 осіб встановлює поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-