Якщо не працюють банки: Кабмін дозволив виплату пенсій через Укрпошту

Якщо не працюють банки: Кабмін дозволив виплату пенсій через Укрпошту

Укрінформ
Кабінет Міністрів унормував питання виплат пенсії та інших соціальних виплат на територіях, де не працюють Ощадбанк та інші банки.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, відповідна постанова ухвалена 10 червня на засіданні уряду.

Йдеться про виплати у межах територіальних громад, розташованих у районі проведення воєнних (бойових) дій, або таких, що перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

Мешканцям таких територій виплати здійснюватимуться через АТ «Укрпошта». Пенсії й інші соцвиплати виплачуватимуть з урахуванням технічної можливості та пріоритетності забезпечення безпеки життя і здоров’я працівників та клієнтів.

Читайте також: В Україні запускають нову економічну стратегію, яка діятиме в умовах війни

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-