Пляжний сезон: патрульні нагадали українцям правила безпеки

Пляжний сезон: патрульні нагадали українцям правила безпеки

Укрінформ
У Патрульній поліції Київської області нагадали людям основні правила безпечного відпочинку біля водойм.

Про це інформує у Телеграмі пресслужба відомства, передає Укрінформ.

"Ми розуміємо, що у дні літньої спеки хочеться вирушити до найближчої водойми, але завжди потрібно пам‘ятати про безпеку", - уточнюється у повідомленні.

Зокрема, патрульні нагадують громадянам, що відпочивати та купатися можна лише на спеціально обладнаних пляжах, і радять ніколи не пірнати у воду в незнайомих місцях, не запливати далеко, ніколи не плавати наодинці, особливо якщо особа не впевнена у своїх силах.

Громадянам також рекомендують: не заходити у воду в стані алкогольного сп’яніння; не наближатися до човнів і катерів, які пропливають поблизу людини; та не плавати у воді довше 20 хвилин - до того ж час плавання повинен збільшуватись поступово, починаючи з 3-5 хвилин.

Людям також нагадують, що температура води повинна бути не нижче +17°С.

"Слідкуйте за штормовими попередженнями і не виходьте у плавання на човнах при сильних поривах вітру. Не залишайте дітей без нагляду біля води та не дозволяйте їм самостійно відвідувати місцеві ставки та річки", - нагадали патрульні.

Читайте також: Жителів Київщини закликають користуватися лише офіційними пляжами

Раніше очільник Київської ОВА Олексій Кулеба закликав мешканців столичної області користуватися лише офіційними пляжами та місцями для відпочинку.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Сили оборони України чинять ефективний опір російським загарбникам.

Фото: Патрульна поліція Київщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-