Ткаченко заявив про запуск Об‘єднаної платформи культури та медіа під час війни

Ткаченко заявив про запуск Об‘єднаної платформи культури та медіа під час війни

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив про запуск Об‘єднаної платформи культури та медіа під час війни.

Як передає Укрінформ, про це міністр повідомив у Телеграмі.

За словами Ткаченка, на сайті зібрані всі проєкти та фонди, що реалізуються Міністерством культури та інформаційної політики України від початку широкомасштабного вторгнення рф.

"Разом з нашими друзями та партнерами, волонтерами та кращими спеціалістами з різних сфер ми створили та запустили більше 20 масштабних проектів для привернення уваги світу до війни в Україні та консолідації міжнародної спільноти у спротиві російській агресії. Докази військових злочинів рф, знищення культурної спадщини, унікальні фото та відео, боротьба з дезінформацією, воєнна творчість та багато інших ініціатив відтепер доступні на платформі https://united.mkip.gov.ua", - зауважив очільник МКІП.

Ткаченко запросив усіх "доєднуватись, споживати лише перевірене та якісне, підтримувати наші проєкти своєю увагою та ділитися з друзями".

Читайте також: Правду про війну в Україні відтепер можна дізнаватись 74 мовами

Як повідомляв Укрінформ, правду про війну в Україні відтепер можна дізнаватись 74 мовами завдяки міжнародному проєкту #МояВійна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-