В Україні підготували довідник про умови виїзду за кордон чоловіків призовного віку

В Україні підготували довідник про умови виїзду за кордон чоловіків призовного віку

Укрінформ
Чоловіки призовного віку, які супроводжують дітей та інших осіб, можуть скористатися спеціальним довідником, щоб дізнатися про необхідні документи для виїзду за кордон.

Про це написала дружина Президента Олена Зеленська у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Чоловіки, що змушені рятувати близьких евакуацією за кордон, постійно стикаються з купою питань та непорозумінь. І краще їх з’ясувати до розмови із прикордонниками. Щоб прояснити усі неточності, створили вичерпний Довідник для перетину державного кордону чоловіками призовного віку, які супроводжують дітей та інших осіб», - зазначила перша леді.

За її словами, у документі розглянуті всі випадки, коли такий проїзд для чоловіків дозволено, і є детальний перелік усіх необхідних документів та їхні зразки.

Читайте також: На Буковині викрили ще один канал переправлення ухилянтів через кордон

Олена Зеленська додала, що довідник підготували в Міноборони спільно з Мінсоцполітики та Державною прикордонною службою, інформація в ньому актуальна й достовірна

Як повідомлялося, у зв'язку із запровадженням воєнного стану в Україні заборонено виїзд за межі країни чоловіків віком від 18 до 60 років. Виняток зроблено для деяких категорій громадян, а також водіїв, які здійснюють вантажоперевезення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-