Через Великодні свята збільшується кількість осіб, які повертаються в Україну - ДПСУ

Через Великодні свята збільшується кількість осіб, які повертаються в Україну - ДПСУ

Фото
Укрінформ
Державна прикордонна служба України фіксує збільшення кількості осіб, які повертаються в Україну, що пов'язано з Великодніми святами.

Як передає Укрінформ, про це Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон повідомляє у Фейсбуці.

Упродовж останніх двох тижнів, з 2 по 15 квітня, західні кордони України з Європейським Союзом та Молдовою перетнули більш як 900 тисяч осіб. За цей період до України прибули близько 400 тис. людей, виїхали - понад 500 тис.

“Тенденція до збільшення пасажиро-транспортного потоку здебільшого пов’язана з поверненням в Україну на Великодні свята наших співгромадян, які працюють або навчаються за кордоном. Також відмічається повернення раніше евакуйованих українців з метою відвідування родичів та своїх домівок”, - ідеться в повідомленні.

Так, наприклад, 15 квітня на західній ділянці кордону в Україну з країн ЄС та Молдови в’їхали майже на 10 тисяч осіб більше, аніж минулої п’ятниці. Сьогодні прикордонники зафіксували черги в обох напрямках у пунктах пропуску “Шегині”, “Краківець” та “Рава-Руська” - на виїзд до 150 авто, на в’їзд до 100 транспортних засобів.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 15 квітня, західні кордони України з країнами Європейського Союзу і Молдовою перетнули понад 74 тисячі осіб та більш як 17 тисяч транспортних засобів.

Фото: Фейсбук Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-