У відкритий доступ виклали книжку для дітей про мінну безпеку

У відкритий доступ виклали книжку для дітей про мінну безпеку

Фото
Укрінформ
Мінреінтеграції тимчасово окупованих територій спільно з видавництвом “Ранок” розмістили у відкритому доступі дитячу книжку в вигляді коміксу “Мінна безпека не без Пека”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Мінреінтеграції.

“Питання мінної безпеки для громадян є одним із найактуальніших, оскільки велика частина території нашої держави замінована. Діти – особлива аудиторія. Їм необхідні роз’яснення у доступній формі: що таке базові правила поведінки та як діяти в разі виявлення мін та інших вибухонебезпечних предметів”, - ідеться у повідомленні.

Завантажити видання можна безкоштовно за посиланням: 1 частина

Сюжет книжки “Мінна безпека не без ПЕКа” допомагає максимально просто розкрити складну тему у вигляді коміксу. Правильні дії головних героїв у ситуаціях, пов’язаних з мінами чи вибухонебезпечними предметами, стають взірцем для наслідування.

За QR-посиланнями можна перевірити свої знання або переглянути корисне відео. Інтерактивність книжки допоможе в ігровій формі легше засвоїти матеріал.

Завантажити видання можна безкоштовно за посиланням: 2 частина.

Видання рекомендоване дітям від 9 до 13 років та їхнім батькам. Розміщені тут інформаційні плакати допоможуть краще запам'ятати, як слід діяти, знайшовши міни, вибухонебезпечні чи підозрілі предмети. “Дотримання правил поведінки в небезпечних ситуаціях може зберегти життя”, - наголошують автори.

Читайте також: На Чернігівщині тракторист підірвався на міні

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня піротехнічні підрозділи ДСНС виявили, вилучили і знешкодили 3 тис. 976 вибухонебезпечних предметів, у тому числі 5 авіаційних бомб.

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-