Трагедія у Краматорську: Укрзалізниця залишила порожніми місця під номером 52 у низці поїздів

Трагедія у Краматорську: Укрзалізниця залишила порожніми місця під номером 52 у низці поїздів

Фото
Укрінформ
Сьогодні в пам'ять про 52 вбитих російською ракетою людей на вокзалі у Краматорську Укрзалізниця залишила порожніми місця під номером 52 у низці поїздів.

Як передає Укрінформ, про це Укрзалізниця повідомляє у Телеграмі.

Жорстоке вбивство 52 цивільних громадян України російською ракетою на залізничному вокзалі в Краматорську не може бути забутим.

Сьогодні, 9 квітня, Укрзалізниця залишає порожніми місця в декількох поїздах по всій країні. Замість пасажирів, які могли б бути там, сьогодні на цих місцях поїдуть квіти.

"Від Києва до Чернівців, Трускавця та Рахова, від Одеси до Львова, від Чернівців до Одеси та від Львова до Запоріжжя місця в поїздах під номером 52 будуть порожніми, несучи країною нашу тугу за безвинними жертвами російської агресії, за життями наших громадян, які були відібрані жорстоко та сплановано", - наголосили в Укрзалізниці.

"Ми глибоко співчуваємо родинам загиблих та обіцяємо продовжувати робити все можливе і неможливе, щоб продовжувати рятувати життя наших громадян. Світлої пам'яті загиблим", - зауважили в Укрзалізниці.

Як повідомляв Укрінформ, за останніми даними, внаслідок ракетного удару 8 квітня по залізничному вокзалу Краматорська 52 людини загинули і 109 були поранені. З цього вокзалу щодня проводилася евакуація населення. В момент удару там перебували близько 4 тисяч людей.

Читайте також: Розшукуються родичі пораненого хлопчика, відправленого до лікарні Дніпра

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-