Розшукуються родичі пораненого хлопчика, відправленого до лікарні Дніпра

Розшукуються родичі пораненого хлопчика, відправленого до лікарні Дніпра

Фото
Укрінформ
Наразі розшукуються родичі пораненого хлопчика, якого після теракту на залізничному вокзалі Краматорська відправили до лікарні міста Дніпро.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав міський голова Краматорська Олександр Гончаренко й опублікував фотографію хлопчика.

«Після вчорашнього теракту (08.04.2022) на залізничній станції Краматорська евакуйовано в м.Дніпро до дитячої лікарні дитину. Хлопчик, вік приблизно 7-8 років. Світло-русяве волосся. Можливо, лікувався у невропатолога. Шукаємо родичів!», - написав мер та вказав кілька номерів мобільних телефонів для зв'язку.

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня по залізничному вокзалу Краматорська, з якого щодня проводиться евакуація населення, вдарили дві російські ракети.

Президент Володимир Зеленський заявив, що удару було завдано «Точкою-У».

За останніми даними, внаслідок цього ракетного удару загинуло 52, поранено 109 мирних жителів.

Читайте також: Для лікування поранених на вокзалі у Краматорську долучаться іноземні хірурги

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Роман Кулик

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-