Для лікування поранених на вокзалі у Краматорську долучаться іноземні хірурги

Для лікування поранених на вокзалі у Краматорську долучаться іноземні хірурги

Відео
Укрінформ
Для лікування людей, які були поранені через ворожі ракетні обстріли на залізничному вокзалі у Краматорську, долучаться іноземні хірурги.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на прямому включенні в Телемарафоні UAразом повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Сьогодні вночі практично всі заходи завершені для транспортування поранених дорослих і дітей в сусідню область, і всю необхідну допомогу будемо надавати. І надають уже відразу після цього трагічного обстрілу і варварських вчинків окупантів. Крім того, у разі необхідності пораненим буде вирішено питання про надання додаткової допомоги. Долучаються також і міжнародні хірурги, і лікарі - вони всі надають і пропонують свою допомогу», - сказав очільник області.

Він зазначив, що на цей час ситуація стабілізована і, кого з поранених необхідно було, прооперовано, і сьогодні всі в безпечному місці.

«Практично менше ніж за добу ми все стабілізували і працюємо далі», - додав Кириленко.

Раніше він повідомляв, що, за останніми даними, внаслідок ракетного удару 8 квітня по залізничному вокзалу в Краматорську йдеться про 52 убитих і 109 поранених.

Читайте також: Відомі українці долучаються до флешмобу #НамПотрібнаЗброя

Як повідомляв Укрінформ, із залізничного вокзалу Краматорська щодня проводиться евакуація населення. Президент Володимир Зеленський заявив, що ракетний удар був завданий «Точкою-У».

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок масштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-