Місією жінок-біженок є зберегти життя дітей та родин - Зеленська

Місією жінок-біженок є зберегти життя дітей та родин - Зеленська

Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська заявила, що місією жінок-біженок за кордоном є зберегти життя дітей та родин, і вона не менш важлива, ніж захист України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у листі від Зеленської, текст якого вона опублікувала у Фейсбуці, а для українських жінок у Литві зачитала перша леді цієї країни Діана Наусєдєнє.

«Дорогі мої співвітчизниці! Сумую, що не можу бачити зараз ваших очей – втомлених важкою дорогою, тривогою за близькими та невідомістю останніх днів. Але мені хочеться, щоб ці очі знову почали усміхатися. Мені як і вам гірко, що війна вигнала вас із дому й змусила шукати прихистку. Але я радію, що зараз ви у безпеці. Це ваша власна рятувальна місія зараз – зберегти дітей і родини. І вона не менш важлива, ніж місія ваших героїчних чоловіків, які залишилися боронити країну», - йдеться у листі Зеленської.

Зеленська зауважила, що хоче адресувати ці слова всім дорогим співвітчизницям, хто був змушений виїхати.

«Міцно обіймаю кожну із вас. Впевнена, що вже скоро зможу так само написати вам «Повертайтеся! Перемога! Мирна Україна та дім чекають!», - додала Зеленська.

Дружина Президента України подякувала Наусєдєнє за увагу до українців, котрі прибувають в її країну.

Як повідомляв Укрінформ, Перша леді Олена Зеленська започаткувала спеціальний чат-бот "...відлік... 24|02", де кожен охочий може поділитися відео зі своїми переживаннями про війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-