Уряд затвердив порядок направлення поранених військових на лікування за кордон

Уряд затвердив порядок направлення поранених військових на лікування за кордон

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив порядок направлення українських військовослужбовців, які постраждали у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, на лікування за кордон.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду 5 квітня.

«Ще один важливий організаційний напрям — це порядок відправлення поранених військовослужбовців на лікування за кордон. Одразу декілька держав запропонували свою безкоштовну допомогу в лікуванні та реабілітації наших військових і цивільних також. Ми дякуємо нашим партнерам за таку підтримку! Сьогодні приймаємо документ, який допоможе швидко та правильно організувати весь процес», - сказав Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також: Зеленський: У нас усе готове, щоб вивезти з Маріуполя поранених та загиблих

За словами міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, документ врегульовує роботу з відправлення за кордон постраждалих військовослужбовців та інших представників сил оборони України для продовження лікування, а також протезування.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів України 1 квітня ухвалив рішення про збільшення розміру резервного фонду на 73,3 млрд грн на забезпечення ключових потреб української армії та економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-