Олена Зеленська оприлюднює розповіді українців про війну

Олена Зеленська оприлюднює розповіді українців про війну

Укрінформ
Дружина Президента України Олена Зеленська продовжує оприлюднювати розповіді людей, які стали очевидцями бойових дій під час широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну. Українці надсилають свої історії через спеціально створений чат-бот.

Як передає Укрінформ, про це перша леді повідомляє в Телеграмі.

Зокрема, останнє відео - розповідь Лілії з Ірпеня на Київщині, яка перебувала там із родиною, коли точилися бої з російськими загарбниками. Лілія розповідає, що 24 лютого, коли розпочалася війна, була з чоловіком і дитиною вдома, мала йти на роботу. До 5 березня сім'я перебувала в Ірпені, чули всі вибухи, переховувалися в сховищах, але вижили і вибралися з міста. Зараз знаходяться на території України, допомагають волонтерам і максимально поширюють правду про війну. "Тримаємося, боремося, не здаємося, Україна переможе, я в це вірю! Слава Україні" - каже Лілія.

Читайте також: В Україні від рук росіян загинули або знаходяться в полоні десятки журналістів – Олена Зеленська

Як повідомлялось, Перша леді Олена Зеленська започаткувала спеціальний чат-бот "...відлік... 24|02", де кожен охочий може поділитися відео зі своїми переживаннями про війну.

"У кожного свої спогади про 24 лютого, коли це все почалося... Важливо, щоб цих історій було більше. Кожен має дізнатися про те, що ви пережили. Нехай ці історії бачить уся Україна, і їх точно побачать на Заході.

Кожна з розповідей – це свідчення про злочини росіян проти українського народу", - наголошує Олена Зеленська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-