«Прямий» та «5 канал» заявляють, що Концерн РРТ вимкнув їхнє мовлення

«Прямий» та «5 канал» заявляють, що Концерн РРТ вимкнув їхнє мовлення

Укрінформ
Телеканали «Прямий» та «5 канал» заявляють, що Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення (КРРТ) вимкнув їхнє мовлення.

Як передає Укрінформ, про цей йдеться у відкритому листі журналістів «Прямого» і «П’ятого».

«Рішення про відключення є цілковито і однозначно незаконним, оскільки не існує жодного документа, який би давав підстави концерну РРТ вночі відключати телеканали від мовлення. Немає жодного рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, – єдиного органу, який має право ухвалювати рішення щодо ефіру телеканалів», - йдеться в повідомленні. 

Представники ЗМІ звертаються до Президента Володимира Зеленського та закликають його дати належну оцінку діям концерну і захистити право журналістів на професію і свободу слова.

Також журналісти вимагають від Концерну РРТ припинити порушення закону і негайно відновити мовлення "Прямого" та "5 каналу".

Читайте також: «Еспресо» заявляє, що Концерн РРТ вимкнув мовлення телеканалу в цифровій мережі Т2

Телеканал «Еспресо» 4 квітня також заявив про те, що Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення (РРТ) вимкнув мовлення каналу в цифровій мережі Т2.

Укрінформ звернувся за коментарями до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, а також до Концерну РРТ.

Як повідомлялось, в Україні від рук російських загарбників загинули десятки журналістів, ще десятки представників ЗМІ перебувають у полоні військовослужбовців рф. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-